Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Κάνε τα χείλη σου να φαίνονται πιο σαρκώδη! +ειδικά προϊόντα

Τα σαρκώδη χείλη είναι σύμβολο ομορφιάς για μια γυναίκα. Ποια δεν έχει ζηλέψει τα χείλη της Angelina Jolie ή της Megan Fox; Αμφίβολο αν είναι αληθινά βέβαια, αλλά δεν χρειάζεται να καταφύγουμε στο νυστέρι για να δείχνουν τα χείλια μας μεγαλύτερα και ζουμερά. Με το μακιγιάζ μπορούμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε εύκολα και γρήγορα.

Πως να κάνω τα χείλη μου να φαίνονται πιο σαρκώδη;

Προτού αρχίσουμε να βάφουμε τα χείλη μας καλό θα ήταν να έχουμε τελειώσει τη βάση μας,το μακιγιάζ των ματιών και να έχουμε εφαρμόσει ένα ενυδατικό κραγιόν ή lip-balm.. Αρχικά κάνουμε το περίγραμμα των χειλιών μας με ένα μολύβι στο χρώμα του κραγιόν που θα χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια. Βελτιώνουμε το σχήμα και απλώνουμε το προϊόν ελάχιστα έξω από τη γραμμή των φυσικών μας χειλιών, για να μην δείχνει ψεύτικο το αποτέλεσμα. Γεμίζουμε με το μολύβι τα χείλη έως περίπου το κέντρο τους. Έπειτα απλώνουμε το κραγιόν της επιλογής μας. Σκούρα και ματ χρώματα κάνουν τα χείλη να φαίνονται μικρότερα. Προτιμούμε nude, ανοιχτά ροζ, ανοιχτά κοραλί περλέ κραγιόν. Αν θέλουμε τοποθετούμε λίγο lip-gloss μόνο στο κέντρο των χειλιών. Αυτό θα τα κάνει να φαίνονται πιο ζουμερά και σαρκώδη. Τέλος, βάζουμε στο περίγραμμα τους λίγο concealer και το "κάνουμε ένα" με την βάση.

+ειδικά προϊόντα


  • Το εφέ με το κραγιόν και το gloss στο κέντρο των χελιών μπορούμε να πετύχουμε με τα καινούργια διπλά κραγιόν της Max Factor. Είναι σαν να είναι φτιαγμένα για αυτήν ακριβώς τη δουλειά, σε υπέροχες ζουμερές αποχρώσεις!


Max Factor Flipstick Colour Effect.


  • Επίσης, στην αγορά υπάρχουν προϊόντα που ερεθίζουν ελαφρώς τα χείλη και τα κάνουν να δείχνουν μεγαλύτερα. Έχουν μέσα συστατικά όπως μέντα, ginger, πιπερόριζα που κάποιες φορές δημιουργούν ξηρότητα. Πιστεύω πως αν χρησιμοποιούνται με μέτρο σε κάποιες εξόδους  δεν θα υπάρχει πρόβλημα, χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρη για την αποτελεσματικότητα τους, διότι ποτέ δεν χρειάστηκε να δοκιμάσω κάποιο παρόμοιο προϊόν. Mε μια βόλτα στα Hondos ή κάποιο μεγάλο κατάστημα καλλυντικών σίγουρα θα βρείτε κάτι τέτοιο. Ενδεικτικά:
Lip Love instant lip plumper




Ελπίζω το συγκεκριμένο post να σας βοήθησε να αποκτήσετε τα χειλάκια των ονείρων σαν! :* 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου