Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Ελαφρύ πρωινό μακιγιάζ.

Η κολλητή μου το ονομάζει "πρωινό μακιγιάζ στο σπίτι του φίλου μου". Επειδή είναι ένα μακιγιάζ που δύσκολα διακρίνει κάποιος. Εγώ το χρησιμοποιώ όταν είναι να πάω στο σπίτι φίλων ή όταν περιμένω εγώ κόσμο και θέλω να είμαι περιποιημένη χωρίς υπερβολές. Θα έλεγα πως είναι το επιμελώς ατημέλητο μακιγιάζ. Είναι μια καλή λύση και για το σχολείο, για τα νεαρά κορίτσια.

Θα χρειαστείς μόνο τα τέσσερα βασικά προϊόντα, που όλες έχουμε στο νεσεσέρ μας. Πούδρα, concealer, ρουζ και μάσκαρα. Πρώτα τοποθετούμε την καλυπτική μας πούδρα σε όλο το πρόσωπο για να κρύψουμε τυχών κοκκινίλες, πόρους και σημάδια. Έπειτα, ταμποναριστά τοποθετούμε το concealer κάτω από τα μάτια για πιο φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Σειρά έχει το ρουζ. Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου το χρησιμοποιούμε κατάλληλα. Τέλος, περνάμε δύο λεπτές στρώσεις μάσκαρα και ήμαστε έτοιμες.

Προαιρετικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα όχι έντονο Hight-lighter στη μύτη, τα ζυγωματικά και το πιγούνι για λάμψη.

Η χρήση bb cream αντί για πούδρα είναι μία καλή εναλλακτική σε περίπτωση που το πρόσωπο μας δεν θα έρθει σε επαφή με υφάσματα και τα λοιπά. Επίσης, είτε η πούδρα είτε η κρέμα που θα χρησιμοποιήσουμε καλό είναι να έχει SPF αν πρόκειται να εκτεθούμε στον ήλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου