Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Aγαπημένα Ιουλίου 2012

Είπα και εγώ να αρχίσω να γράφω τα αγαπημένα μου προϊόντα για κάθε μήνα. Δεν νομίζω πως αξίζει να γράφω για πολλά κάθε φορά. Θα ξεχωρίζω 3-4 και θα αναλύω τους λόγους που μου αρέσουν τόσο. 

BB Cream για λιπαρές επιδερμίδες της Garnier


Αυτή τη κρέμα την έχω λατρέψει πραγματικά. Έχει μια πολύ καλή κάλυψη και είναι εντελώς ματ.  Η πρώτη κρέμα της Garnier ήταν αρκετά λιπαρή και είχα πει δεν θα ξαναγοράσω ΒΒ Cream, όμως τελικά αφού δοκίμασα την τελευταία, πιστεύω πως τελικά δεν θα την αλλάξω ποτέ. Επίσης, έχει δείκτη προστασίας 20, οπότε είναι ότι πρέπει για τώρα το καλοκαίρι.Την χρησιμοποιώ κάθε μέρα και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη, διότι κρατάει και αρκετές ώρες μακριά την λιπαρότητα.



.



Κραγιόν Ruby Woo και Honey Love της Mac


Oκ ξέρω πως και τα δύο τα έχω στα αγαπημένα κραγιόν και τα έχω υπεραναλύσει, αλλά τα λατρέυω. Το Honey Love το φοράω πραγματικά κάθε μέρα και είναι πολύ σταθερό. Το Ruby Woo όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει όλοι έχουν να λένε για το υπέροχο χρώμα του. Πάει σε όλες πιστεύω και κρατάει απίστευτες ώρες (για περισσότερες πληροφορίες κι άλλα κραγιόν: http://aclassbeautytips.blogspot.gr/2012/06/top-5-lipstick-mac.html ).
Ruby Woo 

Honey Love 




Aloe Fresh gel της Vaseline

Είναι πραγματικά τέλειο προϊόν. Το χρησιμοποιώ κάθε φορά μετά το ξύρισμα και όποτε νιώθω την επιδερμίδα μου ξηρή. Απορροφάται απίστευτα γρήγορα και έχει ένα υπέροχο φρέσκο άρωμα. Αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή και μειώνει τους ερεθισμούς από το ξύρισμα. Επίσης, καταπραϋνει το δέρμα που έχει καεί από τον ήλιο.



Cellulite serum Q10 της Nivea 

Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 βδομάδες. Μπορώ να πω πως έχω δει τον φλοιό πορτοκαλιού να μειώνεται σημαντικά. Το άρωμα του δεν είναι και το καλύτερο, αλλά δεν είναι κάτι πολύ σημαντικό σε τέτοιου είδους κρέμες. Είναι αρκετά οικονομικό ειδικά τώρα στις εκπτώσεις,που υπάρχουν πολλές προσφορές. Απλώνεται εύκολα και για καλύτερη δράση του προϊόντος το εφαρμόζουμε με λεμφικό μασάζ στις επίμαχες περιοχές. 


Αυτά είναι τα αγαπημένα μου για αυτό το μήνα. Ελπίζω να έχω αρκετό χρόνο ώστε να ανεβάσω ένα καινούργιο post σύντομα. Περιμένω και δικές σας ιδέες!

4 σχόλια:

  1. Ωραία αγαπημένα! Έχω το λαδάκι q10 της Nivea και είναι πολύ καλό! xx Menia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ. Γενικά επιλέγω σχετικά φθηνά και χρήσιμα (κατά τη γνώμη μου) προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη BB της GARNIER καλά έκανες και την έβαλες πρώτη πρώτη! Είναι σούπερ!! Την χρησιμοποιώ εδώ και μια βδομάδα και έχω πάθει πλάκα! Τέλειο ποστ! Άρχισε να κάνεις και βιντεάκια αν θέσ;) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευχαριστώ πολύ <3
    Έχεις δίκιο είναι αγαπημένη ειδικά για καλοκαίρι. Τέλη του μήνα θα κάνω αγαπημένα αυγούστου (:
    Βιντεάκια αρχικά σκεφτόμουν να κάνω για νύχια διότι δεν μου αρέσει τόσο η ιδέα να φαίνομαι στο internet χαχα... Χαίρομαι που αρχίζουν να αυξάνονται τα μέλη και τα views του blog μου γιατί αφιερώνω πολύ χρόνο xx :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή